Eksploroni Sekret i qytetit Historike të Girona

Girona
 

  A keni ndonjëherë ëndrra e enden përreth qytetit të lashtë me arkitekturën historike? Nëse ju bëni, Girona mund të jetë destinacion i përsosur për planin tuaj të ardhshëm të udhëtimit. Spanja është i njohur për arkitekturën, kulturës dhe ushqimit që me siguri janë joshës. Nëse Spanja është një nga vendet e tuaj të preferuar, atëherë ajo do të jetë e vështirë për ju që të mos e dashur këtë

Lexo më shumë

Places të shquar të vizitojë në Montjuic, Spanjë

Kalaja e Montjuic (espaibarcelona)
 

  A keni dëgjuar ndonjëherë Montjuic? Emri mund të mos jetë i njohur, por si për katalanisht dhe Barcelona? Ju nuk mund të injorojë të dy emrat që Barcelona është destinacion i popullarizuar turistik në botë. Për informacionin tuaj, Montjuic është hija kodër, e cila është e vendosur në Barcelonë. Qyteti përbëhet nga disa fusha dhe kjo kodër është një nga vendet interesante

Lexo më shumë

Shiko 5 Places të pabesueshme të vizitojë në Hyderabad (Indi)

Hussain Sagar Liqeni i Hyderabad
 

  Në ditët e sotme ka ende shumë njerëz mendojnë se India nuk është destinacion shumë tërheqës turistik. por, unexpectly një sondazh që mbahet nga faqen popullor udhëtimit 'LonelyPlanet’ të japë një rezultat që Hyderabad (një nga qyteti më i madh në Indi) arritur të zënë vendin e tretë në listën e 10 Best in Travel 2013. Rezultati nuk është vetëm një absurditet,

Lexo më shumë

Las Vegas Strip – Entertainment Kryeqyteti i Botës

Las Vegas Strip
 

  Las Vegas është një qytet turistik që është i njohur shumë mirë ndërkombëtare për industrinë e lojërave të fatit, pazar, dhe argëtuese. Las Vegas quajtur edhe si Entertainment Kryeqyteti i Botës. Më të popullarizuara Location në Las Vegas është Las Vegas Strip. fjalë kyçe: las vegas rrip,las vegas qyteti zgjuarit në botë,लास वेगास में सबसे बड़ा कैसीनो,বিশ্ব বিনোদন

Lexo më shumë
1 2 3 4