Më Popullore dhe duhet ta vizitoni Places në Bangkok

Bangkok - Wat Pho
 

  Ku është vendi më i mirë në Bangkok? Është një pyetje që zakonisht kërkuar nga njerëzit, nëse ata duan të shkojnë në Tajlandë? Bangkok, kryeqyteti i vendit, është një nga qytetet më të mira në Azinë Jug-Lindore që ofron shumë vende të mahnitshme dhe tërheqjet për vizitorët. Ju mund të kenë nevojë për të Google për herë të parë se çfarë gjëra të

Lexo më shumë

Kinkakuji Temple – Pavilion Magnificent Artë e Tokios

Kinkakuji, Tempulli Artë i Kiotos
 

  Kinkakuji Temple – Kiotos është kryeqyteti i vjetër i Japonisë të vendosura në ishullin e Honshu. Ky qytet special ka shumë vende historike dhe është kryeqyteti i Kiotos Prefekturës, dhe kjo është më e rëndësishme e turizmit kulturor në Japoni. Kyoto është gjithmonë e dukshme e bukur gjatë gjithë vitit në të gjitha stinët, të jenë aty kur me dëborë në dimër, blooms e

Lexo më shumë

Ubud Monkey Forest (Bali)

Visitor e Ubud Monkey Forest (YouTube)
 

  Ubud Monkey Forest është një vend ekzotik vendosur në Ubud, Bali, Indonezi. Ky pyll është vetëm rreth 25 km larg nga kryeqyteti Bali, Denpasar. Ubud Monkey Forest është një nga atraksionet më të njohura turistike në Bali dhe ka mesatare 10,000 vizita turistike në një muaj. Disa pjesë të Ubud Monkey Forest pohoi zonën e ndaluar dhe e shenjtëruar nga lokale

Lexo më shumë

LING YIN – TEMPLE shenjtë me pamje mahnitëse

Ling Yin
 

  Hangzhou është një qytet ekzotike në Kinë që kanë milion bukuri natyrore dhe kulturën dalluese të shoqërisë së lashtë kineze. Prania e saj si një qendër për bukuritë natyrore ka arritur të tërheqë miliona turistë që vijnë për të vizituar atë çdo ditë. Një nga atraksionet më të mira në pronësi Hangzhou është një tempull i mrekullueshëm i Ling Yin. Ling Yin Temple është

Lexo më shumë
1 2 3 6