Pedraforca – Hiking dhe shijuar bukurinë natyrore të Katalonjës

Pedraforca
 

  Pedraforca është një nga vendet portreti ecje në Katalonjë. Ky varg malor është i vendosur në Katalonjë, Spanjë. Alpinistët nga e gjithë bota zakonisht të përfitojnë nga strehim në Barcelonë para se të eci në këtë sit. Kjo faqe hiking është i famshëm për shkak të pikëpamjes frymë-marrjen e zonës përreth. Rruga për samitin e saj është sfiduese, por sigurt

Lexo më shumë

St. Jerome, Vendi më i mirë për të parë Katalonjës Bukuri

Sant veten
 

  Nëse ju i përmbushni aventurierë në udhëtimin tuaj në Spanjë, ata do të përmendim Sant Jeroni si vendi më i mirë për ecje. St. Jerome është e vendosur në Katalonjë, Spanjë. Ky spot hiking është në fakt një varg malor. Zona e gjerë të hapur është me pamje nga qyteti goditjes së Katalonjës. Edhe pse varg malor është e vendosur në lartësi prej 1,236 m, the

Lexo më shumë

Samiti Matagalls – Mesmerizing Natural Peisazhi i Barcelonës

Matagalls
 

  Këtu vjen një tjetër destinacion popullor turistik në Spanjë, samiti i Matagalls. në të vërtetë, Matagalls është një pjesë e malor të famshëm në verilindje të Barcelonës që është i njohur si Sierra del Montsenny. Ndodhet jo shumë larg nga deti, Sierra del Montsenny bëhet masivi më të rëndësishme në mesin katalanisht Prelittoral Sierra dhe është i njohur të jetë mal dhe i shënuar

Lexo më shumë

madhe Enchanted – Journey Unbelieveble për aventurier

madhe Enchanted
 

  encantat gran është mali shkëmb ndodhet në Spanjë. Vendndodhja e saktë është Pyrenees, Katalonia. Në këtë zonë, Të dy majat janë kategorizuar në Gëzuar. Përveç bukuri të madhe, një tjetër pik është Enchantet Petite. Dy prej tyre janë si vëlla. Ky mal ka lartësi rreth 2476 metra. Ajo është mjaft e vogël se Petiti Enchantet për shkak se ajo mund të arrijë më shumë se

Lexo më shumë
1 2 3 6