Përvoja pushimet dimërore në pjesën veriore të Evropës e Krishtlindjeve Resorts Familjes

iStock_000021892219Medium
 

  Winter and Christmas are two things that can’t be separated. When the Christmas holiday is coming, family time is worth to have. If you want to experience the beautiful Christmas with the snow and northern lights, you can come to the Northern Europeans countries that will give you the best holiday ever. Finland and Norway are the best recommendation

Lexo më shumë

Kaloni pushimet tuaja në Emirates Stadium

Emirates Stadium jave loje (essma.eu)
 

  A jeni një tifoz i Arsenal? pa dyshim, ju nuk janë të çuditshme për të dëgjuar emrin e Emirates Stadium. Është stadiumi shtëpia e klubit të futbollit që ka titullin "Gunners", Arsenal FC. E vendosur në Londër pikërisht në Halloway, ky stadium futbolli bëhet stadiumin tre më të madh në Mbretërinë e Bashkuar pas Wembley dhe Old Trafford stadium. Ajo është hapur zyrtarisht në

Lexo më shumë

Ngjarje e madhe në Stamford Bridge

Stamford Bridge nga Chelsea FC
 

  Mos humbisni përvojë për të vizituar Stamford Bridge si bazë kryesore të Chelsea Football Club. Përjetojnë kohë të madhe të shijuar ndeshjen sportive mbahet në këtë vend së bashku me të gjithë tifozët sportive nga e gjithë bota. Stadiumi i cili është hapur që 1877 ka kapacitet vendesh sa më shumë që 41,663. Ky vend i bukur është e vendosur në Mbretërinë e Bashkuar

Lexo më shumë

Amsterdam Arena – Stadiumi më i madh në Holandë

Amsterdam Arena jave loje
 

  Nëse ju janë të dashuruar futbollit, ju mund të dëshironi të shkoni në Amsterdam Arena ditë për të parë ndeshjen e drejtpërdrejtë të ekipit tuaj të preferuar. Ky vend mund të thuhet si një shtëpi për klubin e futbollit Ajax. Ajo është përdorur nga ekipi kombëtar holandez, si dhe për të zhvilluar ndeshje ndërkombëtare. Kjo arenë është e vendosur në Holandë.Kodi për të qenë të saktë në Arena Bulevardin

Lexo më shumë

më i lartë 5 Stadiumet më të mëdha të futbollit në Evropë ju mund të dëshironi për të vizituar

Stade de France (traveldigg)
 

  Çfarë të bëjë një stadium të madh? Ka disa alternativa për përgjigje. Ju mund të mendoni se kjo është për shkak se ekipet quartered në të. Ju gjithashtu mund të mendoni për ndeshjet që e bëjnë atë të madh. Ndoshta është pasioni i tifozëve. po, ajo mund të jetë përgjigje. për më tepër, ajo mund të jetë madhështia e ndërtesës dhe

Lexo më shumë
1 2 3 31