Zocalo – Square Mega të Mexico City

Qyteti Zocalo mexico
 

  Mexico City ka vende të ndryshme turistike që në gjendje të ju mbajtur çdo ditë të zënë! Muzetë, Galeritë e artit, qendra tradicionale tregtare, Qendra historike e qytetit, një kopsht i bukur. nuk ka asnjë kufizim për gjërat që mund të bëni në Mexico City. Në shtetin e Meksikës, Mexico City ka një Plaza apo ne zakonisht quhet si shesh, quajtur Zocalo. ajo

Lexo më shumë

DAM SHESHIT (Amsterdam)

Event në Sheshin Dam
 

  Dam Square ose diga (holandez: pendë), është një shesh qytet në kryeqytetin hollandez: Amsterdam. Është një vend të veçantë që ka shumë ndërtesa të rëndësishme dhe kjo është një nga vendet më të famshme por të rëndësishme të qytetit. Sheshi Dam është bërë në shekullin e 13 rreth lumit Amstel. Objektivi i tij është zhvillimi për të parandaluar

Lexo më shumë

Leidseplein SHESHIT, AMSTERDAM

Leidseplein Square Night
 

  Nëse ju jeni në vizitë në Holandë, atëherë spote turistike që duhet të vizitohen në radhë të parë është Amsterdam. Kjo është një vend të preferuar turistik për pothuajse të gjithë turistët që vijnë në Holandë. Pse duhet Amsterdam? Sepse Amsterdam ka kaq shumë vende interesante që mund të na bëjnë të pyes veten në lidhje me të. Ka shumë atraksione turistike që ju mund të vizitoni

Lexo më shumë

Piazza della Signoria – Më të preferuara turistike Spot i Firences

Piazza della Signoria e Firences në Night
 

  Firence është një qytet që ka kaq shumë shënime interesante historike dhe është bërë një nga qytet më të bukur në Evropë. në Njerëz të gjuhës italiane e quajnë këtë qytet si Firenze, ndërsa termi Firence është një përkthim anglisht. Disa artistë të klasit botëror ka lindur në këtë qytet, të tilla si Lenardo da Vinçit, Michaelangelo, etj. Ka shumë tërheqjet e famshme në

Lexo më shumë