5 Must Visit Places in Singapore

1475048077433_singapore
 

  Are you planning to come to Singapore for holiday? mirë, you have made the right choice especially knowing Singapore has been said to be the playground for the rich. Although it is considerably a small country but it has a list of interesting must visit place in Singapore that you can experience and enjoy. Thanks to reliable public transportation

Lexo më shumë

Shiko mesmerizing e Montjuic Magic Fountain

Montjuic Magic Fountain Trego (epepa.eu)
 

  Visiting Barcelona, Spanja do të jetë një eksperiencë të paharrueshme. Vetë vendi është e mbushur me një numër të madh të atraksioneve turistike. Një nga tërheqjet turistike të njohura të Barcelonës është Montjuic Magic Fountain. Kjo tërheqje turistike në veçanti është e vendosur në Palau Nacional. Pika është në mes placa d'Espanya dhe Poble Espanyol. Projektuesi i këtij bukurisë arkitektonike është Charles

Lexo më shumë

Vendet më të mira në Dubai për Sightseeing dhe Shopping

Meena Bazar Dubai
 

  Dubai, një qytet në Emiratet e Bashkuara Arabe, është destinacioni më i mirë për të kaluar pushimet. Qyteti i njohur nga arkitektura e saj moderne të bëhet vend të preferuar për të bërë pazar ose vetëm të kesh ndonjë gjë. për më tepër, natës në këtë qytet gjithashtu ofron skenën më të mirë. Këtu janë disa nga vendet më të mira në Dubai që mund t'i njihni para se të shkojnë atje.

Lexo më shumë

Një Travel Indiepop në Hongdae, Seoul

Hongdae
 

  Një udhëtim në Korenë e Jugut është identifikuar me dramën dhe rendin e ditës të turizmit K-Pop. megjithatë, në qoftë se jeni të interesuar në vizituar një destinacion jo-rrjedhë dhe të njihen me valë të re të kulturës Korean, Hongdae mund të jetë përgjigje. Rrymë nga Kulturës Rinisë! E vendosur në qytetin e Seul, zona e Hongdae karakterizohet nga Indie-Pop,

Lexo më shumë
1 2 3 4