Khao Luang CAVE (Tajlandë) – Dhe Është Amazing Temple

Fotografia e Khao Luang Cave
 

  Khao Luang Cave – Tajlandë është një nga destinacionet turistike më të preferuara në botë. Në këtë vend ka shumë atraksione interesante për të vizituar. Njëri prej tyre Tham Khao Luang Cave vendosur në Phetchabury. rajoni Phetchabury është një rajon i cili i pasur me atraksione natyrore dhe kulturore, këtu është një shpellë të quajtur Tham Khao Luang se shumë

Lexo më shumë

LANGJOKULL ICE CAVE

Langjokull
 

  Langjokull – Islandë, një vend që është quajtur shpesh vendi i akullit është një vend që kufizohet nga Oqeani Atlantik. Shumë tërheqjet ju mund të shqyrtojë, kur ju jeni duke vizituar vendin, Një e mirë është Langjokull akullnajë. Akullnaja Langjokull thotë akullnajë të gjatë në gjuhën e vendit. Akullnaja Langjokull ka një gjatësi prej 50 km dhe gjerësi prej 15-20km. vetëm

Lexo më shumë

Flaut Reed CAVE – CAVE MAJESTIC në Guilin (CHINA)

Flaut Reed Shpella e Guilin
 

  Kina vendi është aq i famshëm në të gjithë botën për ndërtimin e saj madhështore Murit të Madh të Kinës, të cilat në përgjithësi bëhen turistë të huaj destinacion kryesor të udhëtimit. Por ju e dini, nëse Kina ka shumë atraksione të tjera natyrore të cilat nuk janë më pak interesante me Murit të Madh ?. Një prej tyre është Flaut Reed Cave. fjalë kyçe: përshkrimi kallam

Lexo më shumë
1 2 3 4