Këshilla të shpejta qëndrojnë gjatë natës në tianzi Hotel (Langfang)

tianzi Hotel (Langfang)
 

  Menaxhimi i Hotel përdor shumë mënyra për të tërhequr mysafirët që qëndrojnë në hotelin e tyre. Një nga idetë më të njohura është projektim ndërtesë hotel me strukturë unike. Në qytetin e Langfang, Heibei, Kinë, ju do të jetë në gjendje për të gjetur një hotel me dizajn unik. Hoteli është i njohur edhe për Hotel perandorit, Biri i Qiellit Hotel, dhe

Lexo më shumë

Holyrood Palace, Faqja e pabesueshme e Mary Queen of Scots

Holyrood Palace
 

  Holyrood Palace ose ajo është i njohur si Mary Queen of Scots, është i Apartamente shtetërore që janë përdorur rregullisht nga Mbretëresha për ceremonitë e shtetit dhe zbavitëse zyrtare. Në këtë pallat, vizitorët dhe turistët mund të eksplorojnë për më shumë se 10 Faqet e mrekullueshme historike dhe shtetërore Apartamente; duket romantike ju sjell në Holeyrood

Lexo më shumë

Amazing Tour për të parë Royal Gorge Bridge dhe Park (Kolorado)

Royal Gorge Bridge dhe Park
 

  Ura Royal Gorge dhe Park është një nga objektet më të mira turistike që ju duhet të vizitoni çdo herë që shkoni në Kolorado, Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky park i veçantë është një vend i tillë i madh që është aq e lehtë për të arritur, e cila është vetëm disa minuta nga Canon City dhe disa orë nga Kolorado Springs dhe Denver. Eshte

Lexo më shumë

Gjërat Ju duhet të dini rreth Brezit Madhe Fixed Link (Danimarkë)

Brez i madh Fixed Link
 

  Fikse Link Belt madhe është një nga urat më të mira e pezullimit që ju mund të gjeni në Danimarkë. Kjo urë e mahnitshme, i cili është i njohur edhe edhe Ura Vestbroen, është krijuar nga dissing + Weitling në mënyrë që të kalojnë Brez Madhe Drejt. Me fjale te tjera, ajo do të jetë në gjendje të lidhë ishullin danez e Re dhe Funen. Kështu që

Lexo më shumë

Feel tronditje në Close vizituar Mary Mbretit

Costumed-Karakteri-Tour-Guides
 

  Duke kërkuar në ndërtesa të vjetra në Edinburg, ju do të dini se ju mund të gjeni shumë tërheqjet që ju mund të vizitoni në atje. Një prej tyre është Close Mary King, një ndërtesë e famshme në Edinburg që ka një vlerë historike. Ndërtesa është emëruar pas Merjemes Mbretit, e bija e Mbretit Aleksandër i cili është i njohur të ketë disa veti të rëndësishme rreth

Lexo më shumë
1 2 3 24