Udhëtim me familjen për të Bali Zoo

bali zoo
 

  Udhëtim në Bali do të jetë më shumë argëtim në qoftë se ju mund të sjellë të gjithë anëtar të familjes tuaj me ju. Shumë vende turistike në Bali janë aq miqësore për të gjitha moshat. Bali zoo është një destinacion turistik rekomanduar që ju mund të zgjidhni të kaloni kohën tuaj pushime me familjen tuaj. E vendosur në Gianyar, Bali, ky kopsht zoologjik është ndërtuar në një

Lexo më shumë

Tanjung Benoa BEACH – PARAJSA PER WATERSPOT në Bali

Banana Boat Tanjung Benoa Beach
 

  Bali kurrë nuk shkon jashtë është e bukuri. Visiting Bali, ju do të duhet një kohë të gjatë për të qëndruar dhe për të shijuar çdo pëllëmbë të bukurinë e saj. Dëgjonin fjalën Bali, ndoshta në mendjen tuaj është rreth Kuta Beach, Sanur Beach ose Legian Beach. Si në lidhje me Tanjung Benoa Beach?, ke vizituar atë ende? Vendndodhja e plazhit Tanjung Benoa është në Bali jugore, nuk

Lexo më shumë

Pandawa BEACH (BALI) – Secret Popular Beach

Foto e Pandawa Beach
 

  Plazhi Pandawa është një vend i përkryer për ju që nuk i pëlqen turmat gjatë pushimeve. Pandawa Beach në Bali është relativisht e re dhe jo si turma si Kuta Beach, Legian Beach ose Seminyak Beach. Pandawa Beach ndodhet në fshatin Kutuh, Badung e më shumë popullor në mesin e turistëve të huaj australiane me emrin plazh fshehtë. Ndërkohë që njerëzit lokalë janë më të njohur me

Lexo më shumë
1 2 3