Përvoja tërheqës Valle e Gion, Japoni

Gion
 

  Që një kohë të gjatë më parë, Gion ishte shfaqur si një nga rrethet më të veçantë dhe të rëndësishme në qytetin e Kiotos. Ajo është ndërtuar si një qytet për të akomoduar njerëzit që vizitojnë Yasaka Mauzoleun. Vetë qarkut fituar popullaritetin e saj nga kultura e vjetër e performancës Geisha, i cili është ruajtur nga brezi në brez. Rrethi i Kulturës

Lexo më shumë

ALHAMBRA – Arkitekturë Incredible islame në Spanjë

Workart e Alhambra (playgranada)
 

  Alhambra është një vend pabesueshme që të bëhet një nga atraksionet më të mira turistike të Spanjës, Alhambra është shumë popullor për arkitekturën e saj islame dhe mozaikë artful. Emri Alhambra në anglisht do të thotë "një të kuqe” dhe i referohet ngjyrës së malit ku është ndërtuar. Alhambra ka dy dyer të mëdha hyrëse, në anën veriore të quajtur "Puerta de

Lexo më shumë
1 2