Këshilla të shpejta qëndrojnë gjatë natës në tianzi Hotel (Langfang)

tianzi Hotel (Langfang)
 

  Menaxhimi i Hotel përdor shumë mënyra për të tërhequr mysafirët që qëndrojnë në hotelin e tyre. Një nga idetë më të njohura është projektim ndërtesë hotel me strukturë unike. Në qytetin e Langfang, Heibei, Kinë, ju do të jetë në gjendje për të gjetur një hotel me dizajn unik. Hoteli është i njohur edhe për Hotel perandorit, Biri i Qiellit Hotel, dhe

Lexo më shumë

Holyrood Palace, Faqja e pabesueshme e Mary Queen of Scots

Holyrood Palace
 

  Holyrood Palace ose ajo është i njohur si Mary Queen of Scots, është i Apartamente shtetërore që janë përdorur rregullisht nga Mbretëresha për ceremonitë e shtetit dhe zbavitëse zyrtare. Në këtë pallat, vizitorët dhe turistët mund të eksplorojnë për më shumë se 10 Faqet e mrekullueshme historike dhe shtetërore Apartamente; duket romantike ju sjell në Holeyrood

Lexo më shumë

Historia Magnificent fshehur në Edinburg Kalaja

Edinburgh Castle
 

  Edinburgh Castle luan një rol të rëndësishëm në historinë skocez për vendin e banimit mbretërore dhe si fortifikim ushtarak. Ky veprim ushtarak fundit pa në 1745, dhe më pas deri në 1920, kjo është për bazën kryesore të ushtrisë britanike në Skoci. në ditët tona, kjo kala është më popullor dhe i njohur vende tërheqje turistike në Skoci. Brooding dhe të pjerrët

Lexo më shumë

Amazing Tour për të parë Royal Gorge Bridge dhe Park (Kolorado)

Royal Gorge Bridge dhe Park
 

  Ura Royal Gorge dhe Park është një nga objektet më të mira turistike që ju duhet të vizitoni çdo herë që shkoni në Kolorado, Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ky park i veçantë është një vend i tillë i madh që është aq e lehtë për të arritur, e cila është vetëm disa minuta nga Canon City dhe disa orë nga Kolorado Springs dhe Denver. Eshte

Lexo më shumë
1 2 3 75