Зоолошката градина на градови Малезија – Најдобро место за да дознаете повеќе за животни

Внатре во зоолошката градина на градови Малезија
 

  Постојат голем број на случаи кои зоолошка градина е нешто малку грди и не може да се смета како еден соодветен зоолошката градина во посета на. За среќа, there is still a nice zoo that can give you a lot of educations and knowledge about animal that you can easily introduce to your kids. The name is Zoo Negara Malaysia, еден

Прочитај повеќе

Патување со семејството на Бали зоолошката градина

bali zoo
 

  Traveling to Bali will be more fun if you can bring the whole member of your family with you. Many tourism places in Bali are so friendly to all ages. Bali zoo is a recommended tourism destination that you can choose to spend your holiday time with your family. Се наоѓа во Gianyar, Бали, this zoo is built in an

Прочитај повеќе

Zoologischer Garten Berlin – Најстар & Најголемата Зоолошката градина Светот некогаш

Ротер панда на Берлин зоолошка градина
 

  Ако имате било какви план да имаат одмор во Европа, тоа е многу добра идеја да имаат Zoologischer градина во вашиот bucketlist, Оваа туристичка атракција може да се најде во градот Берлин, Германија. Прво беше отворен на август 1, 1844, Zoologischer Garten or Berlin Zoological Garden is the oldest zoo in German. This zoo has an area

Прочитај повеќе