Истражуваат Тајната на историски град на Жирона

Жирона
 

  Дали некогаш сте се сон на скитници низ античкиот град со историската архитектура? Ако го направите, Girona might be the perfect destination for your next travel plan. Шпанија е познат по архитектурата, култура и храна кои се сигурно волшебна. If Spain is one of your favorite countries then it will be hard for you to not loving this

Прочитај повеќе

Извонреден места за посета во Монтџуик, Шпанија

Замокот на Монтџуик (espaibarcelona)
 

  Have you ever heard Montjuic? Името може да биде запознаен, но како за каталонскиот и Барселона? Вие не може да ги игнорира двете имиња, бидејќи Барселона е популарна туристичка дестинација во светот. За твоја информација, Montjuic is the shadow hill, кој се наоѓа во Барселона. The city consists of several areas and this hill is one of interesting places

Прочитај повеќе

See 5 Incredible Places to Visit in Hyderabad (Индија)

Hussain Sagar Lake of Hyderabad
 

  Nowadays there still many people think that India is not too attractive tourist destination. но,, unexpectly a survey that held by popular traveling website ‘LonelyPlanetgive a result that Hyderabad (one of the largest city in India) managed to occupy the third position in the list of 10 Best in Travel 2013. The result is not only a nonsense,

Прочитај повеќе

Las Vegas StripEntertainment Capital of the World

Las Vegas Strip
 

  Las Vegas is a resort town that is very well known internationally for the gambling industry, shopping, and entertainment. Las Vegas also called as the Entertainment Capital of the World. The most popular Location in Las Vegas is the Las Vegas Strip. Клучни зборови: las vegas strip,las vegas la ciudad mas brillante del mundo,लास वेगास में सबसे बड़ा कैसीनो,বিশ্ব বিনোদন

Прочитај повеќе
1 2 3 4