Мора да ја посетите место во Швајцарија треба да знаете

3025546-poster-p-switzerland
 

  Дали некогаш сте се отпатува во Швајцарија? Ако не сте, подобро да го планирате вашиот патување правилно пред да одам таму. Even though it is included as small country, you would be amazed with many beautiful spots that are worth visiting in this country. Plan and know well the places to be visited. There are numerous lakes which will be excellent place

Прочитај повеќе

Travel Guide to Lake Toba, Суматра (Индонезија)

Lake Toba indonesia (beautytour)
 

  Lake Toba (индонезиски: Danau Toba) is one of the most popular destinations in Indonesia, located in Medan, North Sumatra. Lake Toba is the largest volcanic lake in Indonesia, and in the Southeast Asia, either. One thing that make Lake Toba more special is the reality that there is an island in the middle of the lake, Samosir Island (Pulau

Прочитај повеќе

Лејк Тахо – Повеќето мистериозно и прекрасно езеро на Земјата

Вода на езерото Тахо (tahoejacks.com)
 

  Ако целта на САД, како следна дестинација за вашето патување, не само зјапа во модерноста понудени од страна на големите градови. Осигурајте се, исто така, планираат да се види својата природна убавина. Еден од најдобрите природната убавина на САД е Лејк Тахо. Лејк Тахо е слатководно езеро се наоѓа во планините на Сиера Невада –

Прочитај повеќе

Езеро Јукатан – Магично Crystal Clear подземно езеро

Посетителите на езерото Јукатан (Panoramio)
 

  Како, ако ја посетите езеро се наоѓа во една голема дупка која изгледа како подземна пештера? Можеби тоа ќе се чувствува гаден, но, исто така, има своја убавина, бидејќи има многу мистериозни работи, Тоа е она што ќе се чувствуваат ако го посетите Езеро Јукатан. Јукатан Езеро е езеро во пештера која има многу широка област на ​​околу

Прочитај повеќе

езерото Хјурон – Вонредна убавото езеро на Земјата

Езерото Хјурон на Северна Америка
 

  Lake Huron is a very beautiful lake located on the border of the United States in the State of Michigan and the province of Ontario in Canadian border. Таа е една од петте Големите езера во Северна Америка. Lake Huron is the fourth largest lake in the world. Lake Huron has a length of 515 км, a width

Прочитај повеќе
1 2 3 4