rate, Spanyol kanggo Kabeh Year Round Holiday

tarifa

 

If you plan to visit Spain, make time to spend few days in Tarifa, Spanyol. This is the most southern city in Spain is full of natural attractions that will amaze you. Iku & rsquo; s kutha cilik cedhak Selat Gibraltar nggawe kutha wis baris dawa pantai kanggo liburan mangsa panas sampurna. rate iku mung panggonan paling anteng lan ayu kanggo liburan ing Spanyol. Nawakake macem-macem kegiatan kanggo turis apa. Ayo & rsquo; s mriksa metu panggonan paling apik lan apa ing rate.

Kudu-Do Activities in Tarifa Spanyol

1. Whale Watching

Tarifa kang Whale

Tarifa & rsquo; s Whale

 

Nonton paus lan Dolphins ing alam bébas iku tansah pengalaman mesmerizing. Mung ing Tarifa sampeyan bisa ndeleng atraksi iki saindhenging taun. iku tegese, iku ora & rsquo; t Matter yen teka Tarifa, sampeyan & rsquo; bakal tansah njaluk kasempatan kanggo ndeleng werna-werna jinis paus utawa Dolphins utawa malah loro. Sampeyan mung kudu mbayar paling $35 kanggo ndeleng atraksi.

2. Swimming lan sayah ing Playa Los lances

rate - Playa Los lances

rate – Playa Los lances

A dina panas ing Tarifa, Spanyol wis tau sampurna tanpa dina panas ing Playa Los lances. Iki paling pantai misuwur ing Tarifa ingkang kebak pengunjung mangsa panas. Iku & rsquo; s swarga kanggo sunbathers lan swimmers. Sing & rsquo; damel pantai iki titik becik kanggo kulawarga kanggo seneng days metu nalika mlaku-mlaku, swimming lan ilang ing banyu. Sadawaning garis pantai akeh warung panganan sade panganan lokal éca. Ing mangsa, pantai iki uga banget populer kanggo paselancar kite. Yen sampeyan & rsquo; re curious kanggo nyoba surfing kite, teka Tarifa sak mangsa.

3. Mlaku-mlaku ngubengi Baelo Claudia

rate - Baelo Claudia

rate – Baelo Claudia

 

Kaya paling kutha ing Spanyol, Tarifa uga sarwa dumadi macem-macem bangunan lawas kalebu Baelo Claudia kang dumunung 14 km adoh njaba kutha. Iki kiamat bangunan Romawi. Neng kene, sampeyan bisa seneng macem-macem atraksi saka Persawahan lawas kanggo Processing tuna lokal. Lan kowe ngerti panggonan iki bener panggonan Rum digawe sauce tuna teken disebut Garum?

4. Hiking in taman Natural

rate - Hiking

rate – Hiking

 

Tarifa uga wis setelan alam ayu kanggo hiking. Dumunung ing antarane rong taman alam misuwur ing Spanyol, Alam Park saka Park Natural Strait lan Acorns, Tarifa temtunipun hikers’ swarga. Popular route wiwit saka Punta Paloma tengen ing pakuburan guwa lan San Bartolomé & rsquo; s outcrop Rocky. kene, sampeyan uga bisa mangan ing restoran lokal paling dikenal minangka El Tesoro.

5. Numpak jaran

Nunggang jaran ing Tarifa

Nunggang jaran ing Tarifa

 

Liyane kang titik sampurna kanggo hiking, Tarifa uga becik kanggo hiking jaran. Sampeyan bisa duwe nunggang jaran nyaman ing baris pantai, apa cara sampurna kanggo nglampahi dina, tengen?

6. Party

Party

Party

 

Gadhah liburan ing Tarifa ora sampurna tanpa partying ing Tarifa. Kutha iki ngemu Festival party taunan paling gedhe ing September. Punika dipun adani setunggal minggu dawa lan kebak warna attractions. Sajrone Festival, lurung-lurung sing kebak gandane, werna lan swara saka perfuming dupa. Iku & rsquo; s mesthi pengalaman sing ngirim ora kantun.

7. Lumaku ing tembok kraton

rate - Guzman el Bueno Castle

rate – Guzman el Bueno Castle

 

Suwene kegiatan kudu-kanggo-do in Tarifa wis mlaku-mlaku ing tembok kraton. dikenal minangka Guzman el Bueno, Bèntèng iki dikenal dadi Caliphal kraton paling wadi. Dibangun ing 960 sak mrentah Muslim. Kastil nduwèni sajarah sing dawa lan saben inch saka kraton ngandhani kabeh crita. Nalika mlaku-mlaku iki tembok kraton, sampeyan bakal dijupuk ing mate sajarah.


Leave a Reply