Traveling Tips for Firsttimer amung Sacred

Heart Sacred
 

  Nalika mbukak nganti Prancis, sampeyan bisa uga ora pengin kantun kasempatan kanggo ngunjungi Sacre-Coeur. pasamuwan putih kang dumunung ing gunung Montmartre minangka salah siji saka wisata utama ing Paris. Iku bayar dening pemerintah Prancis ing 1873 karo tujuan kanggo lambang bali poto-kapercayan kang sawise taun anduwèni dhampak gedhé sak Franco-Prussian kanggo Perang Commune. ing

Waca liyane
1 2 3 23